Ontdek onze collecties

Grootwinkelbedrijven en detaillisten in heel Europa weten ons te vinden voor hoeden en sjaals: van stijlvolle private label collecties tot vernieuwende eigen merken.

 

Private Label women

Private Label men

A-Zone

Birds on the Run

mijclou

Exclusieve women collecties voor grootwinkelbedrijven

MPD ontwikkelt exclusieve private label collecties voor grootwinkelbedrijven. Achter elk product gaat een wereld van vakkennis, kwaliteit en creativiteit schuil. Dat voel je aan de kwaliteit en zie je aan de verfijnde technieken en bijzondere prints. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers vertaalt het MPD ontwerp- en stylingteam de laatste trends naar het grote publiek.

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of the low price is forgotten”

Casual-chic en altijd volgens de laatste trends

Accessoires maken de man. Daarom ontwikkelt het MPD ontwerp- en stylingteam sinds 2015 private label collecties met accessoires voor mannen. Casual-chic en altijd volgens de laatste trends. Van stijlvolle sjaals in mooie prints om zijn outfit af te maken tot hoeden om zijn look net dat beetje extra te geven.

“Accessoires maken de man”

A-Zone is de one-stop-shop voor detaillisten. Hier vind je trendy hoeden, sjaals, bijoux, tassen en riemen in één kleurthema. Perfect om onderling mee te mixen en matchen dus. Voor A-Zone hebben we onze krachten gebundeld met Versteegh: specialist in bijoux en tassen. Bezoek onze webshop of één van de 15 showrooms in Europa.

Meer weten over A-Zone?

Stap binnen in de wereld van Birds on the Run: puur, natuurlijk en stijlvol. Het eigenzinnige boetiekmerk is geïnspireerd op al het moois dat de natuur te bieden heeft. De sjaals, hoeden en kussenhoezen zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen als katoen en wol. Elk item is een klein kunstwerk op zich: van adembenemende prints tot bijzondere technieken.

Stap in de wereld van Birds on the Run

Design in elk detail, rijke materialen en tijdloze ontwerpen, de mijclou collectie ademt luxe en kwaliteit. Voor deze designcollectie geproduceerd in Italië zijn alleen de beste materialen goed genoeg. Kruip weg in oversized sjaals van luxe kasjmier, ragfijn Italiaans linnen of zachte Merinowol.

Laat je verleiden door de luxe van mijclou